Despre Diveli

Ne plac produsele de calitate, ecologice, toate in armonie cu natura – aceasta este ideea de la care a pornit Diveli.

Am facut un scop din a crea o experinta de calitate fiecarui client care intra in universul nostru. Am invatat ca aceasta experienta o putem oferi doar prin produse de calitate si servicii impecabile.

Am inceput aceasta calatorie din dorinta de a aduce in casele clientilor nostri o atmosfera deosebita si selectam cu drag, din mai multe tari, produse cu design original, atent lucrate, pregatite sa infrumuseteze orice spatiu.

Diveli inseamna calitate, inspiratie, oportunitatea de a trai si a te bucura de frumos in fiecare clipa. Mereu atenti la dorintele clientilor nostri si la cele mai noi tendinte, iti aducem sub forma colectiilor noastre o multitudine de obiecte in diferite stiluri.

Cine suntem noi?

*Suntem o echipa tanara si entuziasta, dar cu o experienta vasta in retail, determinata sa satisfaca cerintele consumatorului.

* Am pornit la drum ca si magazin online in anul 2021, dar avem in spate o experienta de 14 ani in domeniu.

*Oamenii se pot bucura de produsele noastre de calitate, ecologice si deosebite importate din Rusia, Ucraina si Republica Moldova. Totodata, suntem distribuitorul mai multor producatori autohtoni care pun accent pe calitate.

*Colaboram cu peste 40 de producatori individuali care pun suflet in lucrarile hand made si lucrate pana in cele mai mici detalii.

Ce vrem

Pentru ca avem foarte mare incredere in produsele si serviciile noastre si ne dorim ca si clientii nostri sa ia deciziile cele mai bune, am creat diveli.ro.

Totodata, am confirmat faptul că valorile noastre fundamentale – designul atemporal și funcțional, calitatea înaltă, utilizarea responsabilă a resurselor și serviciul de primă clasă oferit clienților – sunt suficiente pentru a crește și a dezvolta o afacere.

Gama noastră de produse este în creștere, ne îmbunătățim serviciile în fiecare zi, ne redescoperim și astfel avansăm. Orice succes, chiar și cel mai mic, ne bucură și sperăm că vom reusi sa aducem armonie in casele si inimile voastre.

Va multumim pentru ca alegeti Diveli si ne dorim sa reveniti de fiecare data cu incredere, pentru a va bucura de cele mai potrivite alegeri.

Facebook
Instagram
error: Content is protected !!